Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çalışmak İçin Geldiği Malatya’da Hayatına Son Vermek İstedi

Malatya’da konut projesi inşaatında çalışan bir işçi kaldığı konteyner koğuşunda

Malatya’da konut projesi inşaatında çalışan bir işçi kaldığı konteyner koğuşunda hayatına son vermek istedi. Durumu fark eden bir başka işçinin müdahalesi ile işçi kurtuldu.
 

 

Olay gece saatlerinde Akpınar bölgesinde yapımı süren Emlak Konut rezerv alanında yaşandı. Ağrı’dan Malatya’ya çalışmaya gelen 29 yaşındaki bir işçi koğuşta kimsenin olmadığı bir anda ranzaya bağladığı iple kendisini asarak canına kıymak istedi.
 

Diğer işçinin koğuşa gelip durumu fark etmesi ile durum hemen sağlık ekiplerine bildirildi. Bu sırada ipten indirilen işçiye olay yerine gelen sağlık ekipleri hemen müdahale etti. 
 

Bilinci kapalı olarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan işçinin burada yapılan tedavi sonrası kendine geldiği öğrenildi.

 

Polis ekipleri de olayın yaşandığı şantiye de incelemelerde bulunurken işçinin aynı koğuşta kaldığı yeğenine ”Hakkını helal et’ dediği ve markete yolladığı bu sırada intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. 

Sağlık durumu iyi olan işçinin hastanedeki tedavisinin ardından  taburcu edildiği öğrenilirken olayla ilgili inceleme başlatıldı.